Chrome polish

Chrome polish - 75 ml

Denne polermiddel er så effektiv og brugervenlig at du kan nemt rengøre og polere metaller og opnå et professionelt resultat!

Chrome Polish kan anvendes til:
  • Krom
  • Finpudsning af alle metaller
  • Beskyttelse mod anløbninger
Gleerustol Chrome Polish er et særdeles effektivt polermiddel til at pudse krom samt finpudse rustfri metal, aluminium, messing og kobber. Gleerustol Chrome Polish er et meget fint polermiddel, som er udviklet specielt til at vedligeholde og beskytte sarte kromoverflader.

Én af de ting, der er med til at gøre Gleerustol Chrome Polish til et kvalitetsprodukt, er, at der efter påføringen dannes en hinde, der beskytter emnet mod vejr og vind, hvorfor der ikke kræves efterbehandling foreløbigt.

Gleerustol Chrome Polish er i pastaform, og det gør, at produktet er let at arbejde med, og at det ikke "løber" som andre lignende produkter.
Chrome Polish hverken ridser eller ætser, og så er produktet syrefrit.

Polerarbejdet bør kun foregå på renvaskede og tørre overflader, som er fri for støv og sandkorn, og ikke i direkte solskin eller på varme overflader.

Har man først poleret med Gleerustol Metal Polish, kan man med fordel efterpolere med Gleerustol Chrom Polish. Derved opnås en ekstra høj glans.

Gleerustol er en moderne dansk produktionsvirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1945 har produceret metalpolermidler.
 
Metal polish
 
 
 
 

Pris: DKK 49,00

(DKK 39,20 ekskl. moms.) 
Antal:
0
Pris:
DKK 0,00