Metal polish

Metal polish - 75 ml

Denne polermiddel er så effektiv og brugervenlig at du kan nemt rengøre og polere metaller og opnå et professionelt resultat!

Metal Polish kan anvendes til:
  • Alle metaller
  • Rust og anløbninger
  • Beskyttelse mod rust og anløbninger
Gleerustol Metal Polish er det polerprodukt, som har været med helt siden starten i 1945. Alene dét fortæller i sig selv, at vi har at gøre med et produkt, som er særdeles effektivt.
Forbrugerne har gennem årene værdsat denne produktvariant i en sådan grad, at det stadig er Gleerustol's førende produkt inden for metalslibemidler.

Effekten har aldrig været til at tage fejl af. Har man først oplevet, hvor let ir kan fjernes fra aluminium, og hvor let rustanløbninger fjernes fra metal, kan Gleerustol Metal Polish være svær at undvære.
Tidligere var Gleerustol Metal Polish tæt forbundet med vedligehold af kobber og messing, men i de senere år er det gået op for mange, at produktet også har fantastiske egenskaber, når det gælder vedligeholdelse af eksempelvis rustfrit stål.

Én af de ting, der er med til at gøre Gleerustol til et kvalitetsprodukt, er, at der efter påføringen dannes en hinde, der beskytter emnet mod vejr og vind, hvorfor der ikke kræves efterbehandling foreløbigt.

Gleerustol Metal Polish er i pastaform, og det gør, at produktet er let at arbejde med, og at det ikke "løber" som andre lignende produkter.
Gleerustol Metal Polish hverken ridser eller ætser, og så er produktet syrefrit.

For at opnå en ekstra høj glans kan man med fordel efterpolere med Gleerustol Chrome Polish.

Gleerustol er en moderne dansk produktionsvirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1945 har produceret metalpolermidler.
 
Metal polish
 
 
 
 

Pris: DKK 49,00

(DKK 39,20 ekskl. moms.) 
Antal:
0
Pris:
DKK 0,00