Golf polish

GOLF POLISH - 75ml

Denne polermiddel er så effektiv og brugervenlig at du kan nemt rengøre og polere metaller og opnå et professionelt resultat!

Golf Polish kan anvendes til:
  • Golfkøller
  • Golfbags
  • Golfvogne
Gleerustol Golf Polish er et polermiddel, som er udviklet specielt til golfkøller.
Har man først oplevet, hvad en nygødet plæne kan gøre ved metallet på sine nye golf køller, eller har man efter et vådt efterår bare stillet sin fugtige golfbag ind i skabet, så ved man alt om, hvor slemt ens udstyr kan komme til at se ud.

Golf Polish er udviklet på en sådan måde, at polermidlet er meget skånsomt over for den fine metallegering, som er på golfkøllerne. Samtidig med har polermidlet nogle opløsende egenskaber, som gør, at Gleerustol Golf Polish er yderst effektivt til at fjerne rust og anløbninger på metallet. Ridser på køller af kunststof kan også fjernes ved at polere med Gleerustol Golf Polish.

Gleerustol Golf Polish er i pastaform, og det gør, at produktet er let at arbejde med, og at det ikke "løber" som andre lignende produkter.
Gleerustol Golf Polish hverken ridser eller ætser, og så er produktet syrefrit.

Med Gleerustol Golf Polish giver man sine dyre golfkøller den pleje, som de behøver.

Polerarbejdet bør kun foregå på renvaskede og tørre overflader, som er fri for støv og sandkorn, og ikke i direkte solskin eller på varme overflader.

Gleerustol er en moderne dansk produktionsvirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1945 har produceret metalpolermidler.
Golf polish

 

 

Pris: DKK 49,00

(DKK 39,20 ekskl. moms.) 
Antal:
0
Pris:
DKK 0,00