Dortmund. En bil som ingen andre - unik, trendy og med det "“je ne sais pas quoi.”. Marc Rogowski gør det umulige ved at give biler et helt personligt præg.

Rogowski, 36 født i den tyske by Dordmund, har gjort hans hobby til hans kariere. I forlængelse af hans erhverv som skilteexpert, arbejder Rogowski som Airbrush specialist. Hvadend det er kranier og skelletter, en bilejers yndlingsdyr eller tatoveringsdesign, kan Rogowski klare opgaven.

Han laver også Airbrushmotiver på motorcykler. "I have a passion for airbrushing. I really enjoy working with paint" siger Rogowski.
For nyligt begyndte Rogowski at bruge R-M's CARIZZMA serie til hans airbrush pojekter.

Med CARIZZMA's flotte rene farver og metallic, Krom og perlemors effekter, er det absolut ingen grænser for kunsterens kreativitet.
Rogowski er speciel begesjtret for at CARIZZMA serien er så miljøvenlig.
 
R-M er den eneste autolak producent som producere vandbaseret "tuningsmaling" og samtidigt lever op til alle lovmæssige krav.

Rogowski modtog sin første airbrushpistol, som gave, i en alder af 16.

Rogowski er selv overbevist om at han har arvet hans interesse og talent fra sin far, som også var skilte ekspert og også lavede arbejde med airbrush teknik.

Airbrush kendissen begyndte hans kariere med at lave motiver på karnevalvogne. Men da en ven spurgte ham, om han ville prøve at lave motiver på hans bil, tog karieren en anden drejning.

I dag har Rogowski flere ordrer end han kan nå. Kunder kontakter ham ofte med en tanke eller idé, og Rogowski optimere deres idé og viderefører den til en lakering som kunderne altid er begejstrede for.
Når en bil skal desgines, finder Rogowski, i samarbejde med kunden, frem til de motiver som skal bruges. Herefter begynder Marc at påfører enmet, enten med stencil eller frihånd, de motiver som er ønsket. Når selve deisgnet er på plads, begynder Marc at påfører den første basecoat.

Det tager ham mellem 3 og 7 dage at udforme disse mesterstykker, og det sidste touch forgår med CARIZZMA Costum Clear CP. Special klarlak, udvilket specielt til candy og andre effekt lakeringer, da lakken er meget UV ressistent, og giver en flot dybde i lakken.
Rogowsky er særlig kendt for sine design af "rigtige flammer".

Med kombinationen af kreativitet og mulighederne med CARIZZMA er alt muligt. 
Antal:
0
Pris:
DKK 0,00